Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Luni, 01 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

20 Ianuarie 2021
Vizualizari: 174
Comentează add

Clienţii casnici care nu au schimbat contractul pt electricitate vor beneficia de cel mai bun preţ din oferta concurenţială a furnizorilor lor și dispune de o ofertă simplificată.

Semnarea unui nou contract pentru energia electrică până pe 30 iunie

radiojurnal

  Foto: Adriana Tudose / RRA

Clienţii casnici care nu au schimbat contractul pentru energia electrică vor beneficia de cel mai bun preţ din oferta concurenţială a furnizorilor lor şi vor putea opta pentru o nouă ofertă în cadrul unui proces de contractare mult simplificat.

Autoritatea Naţională de Reglementare în Energie a aprobat, astăzi, un ordin în acest sens. A fost stabilit, de asemenea, un nou termen până la care clienţii au obigaţia de a semna un nou contract - 30 iunie. Până atunci, toţi cei patru furnizori care au deţinut clienţi în piaţa reglementată s-au angajat să ofere cel mai bun preţ din piaţă, a explicat vicepreşedintele Autorităţii, Zoltan Nagy.


Zoltan Nagy: Până la 30 iunie, furnizorii au posibilitatea să acorde un discount între preţul de serviciu universal care se aplică de la 1 ianuarie şi preţul din cea mai bun ofertă alor din piaţa concurenţială. Am simplificat şi procedura de contractare. Cu fiecare factură vor primi un formular, formular în care pot fi mai multe de oferte, oferte concurenţiale sau preţuri de serviciu universal şi dacă bifează oferta care îi convine, semnează acest formular şi timite înapoi furnizorului prin poştă sau prin e-mail sau chiar personal, în centrele de relaţii cu clienţii, deja se consideră contractul semnat. Nu mai ete nevoie de alt demers.


Etichete Clienţi casnicicontract nouenergia electrică

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live