Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PSIHOLOGUL MUZICAL (Continuare) Sâmbătă, 23 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

16 Februarie 2021
Vizualizari: 230
Comentează add

Şeful ISU Constanţa a dispus verificări în cazul incidentului produs dimineaţă, când o femeie a decedat, după ce a sărit de la balconul apartamentului său cuprins de flăcări.

Şeful ISU Constanţa a dispus verificări

florin-lepadatu

 Foto: Arhiva/ IGSU

Şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa a dispus verificări în cazul incidentului produs dimineaţă, când o femeie a decedat, după ce a sărit de la balconul apartamentului său cuprins de flăcări, situat la etajul 6 al unui bloc din municipiu.
 
Sunt vizate datele de interes operativ de la momentul primirii apelului de urgenţă până la momentul sosirii tuturor resurselor la locul incendiului.
 
Totodată, la nivelul IGSU a fost deja constituită o comisie de control care se deplasează la Constanţa, în vederea clarificării situaţiei şi dispunerii unor măsuri ulterioare - se arată într-un comunicat al instituţiei.
 
Vă reamintim că în prima pare a zilei, trei autospeciale de stingere şi o autoscară au fost implicate în intervenţia la un incendiu generalizat cu flacără deschisă şi degajare mare de fum. În timpul acestei acţiuni, femeia a sărit de la balcon, în încercarea de a se salva, şi a intrat imediat în stop cardio-respirator.
 
Echipele medicale au încercat fără succes să o resusciteze şi au declarat decesul. Cauzele producerii incendiului nu au fost încă stabilite. 

Etichete ISU

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live