Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: NOAPTE BUNĂ COPII! Joi, 22 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Lancuzov

27 Octombrie 2015
Vizualizari: 937
Comentează add

Prețul cel mai scăzut este ”o calamitate” pentru achizițiile publice, afirmă șeful CNADNR, Narcis Neaga.

Șeful CNADNR: Contractele se câștigă cu 2-3 laptop-uri

alex-lancuzov

Foto: wikipedia.org.

Prețul cel mai scăzut reprezintă ,,o calamitate” pentru achizițiile publice din România însă de la 1 ianuarie 2016 acest criteriu pentru atribuirea contractelor va fi modificat în tot spațiul european a anunțat astăzi directorul general al Companiei de Autostrăzi și Drumuri, Narcis Neaga. Din cauza prețului cel mai scăzut apar probleme de calitate din faza de proiectare și până la finalizarea lucrării spune șeful CNADNR :

,,Marii constructori participă la licitații cu experiențe similare impresionante câștigate prin alte țări, vin în România și lucrează cu subcontractanți sau cu contracte de prestări servicii. Ei nu participă cu acel personal cu care s-au prezentat la licitații. N-aș vrea să spun că vin cu două- trei laptop-uri dar de cel mai multe ori așa se întâmplă” a recunoscut Narcis Neaga.

Directorul Companiei de Autostrăzi și Drumuri a mai adăugat că semnarea contractului pentru construcția primilor 3 kilometri ai Autostrăzii București –Ploiești încă nu se poate realiza pentru că a fost depusă o contestație. Comentariile șefului CNADNR au fost făcute la un forum pe teme de infrastructură rutieră și industrie auto care se desfășoară la București.


Etichete CNADNRNarcis Neagalicitațiicontracte

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live