Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI (R) Luni, 17 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Constantin Paşol, Argeş

2 Februarie 2011
Vizualizari: 1598
Comentează add

Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, este cercetat în libertate pentru luare de mită şi trafic de influenţă.

Şeful CJ Argeş, Constantin Nicolescu, judecat în libertate

constantin-pasol-arges

Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu. Foto: Agerpres.

Magistraţii Curţii de Apel au decis miercuri seara că preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu.poate fi judecat în libertate.

Cu majoritate de voturi magistraţii au admis cererea formulată de avocaţii săi privind judecarea în stare de libertate.

Decizia instanţei a fost primită cu satisfacţie atât de membrii familiei prezenţi în instanţă, cât şi de membrii şi simpatizanţii PSD.

Recursul privind arestarea preventivă s-a  judecat miercuri la Curtea de Apel din Piteşti în lipsa acestuia, deoarece el este internat la Spitalul Floreasca din Capitală.

Constantin Nicolescu a primit mandat de arestare preventivă pe 29 de zile joia trecută.

La aflarea deciziei, i s-a făcut rău şi ajuns la Spitalul Universitar Floreasca, unde a fost suspus unei intervenţii chirurgicale pe cord.

Constantin Nicolescu este cercetat pentru luare de mită şi trafic de influenţă în legătură cu reabilitarea şi reconstrucţia unor şcoli cu fonduri de la Uniunea Europeană.

Instanţa Curţii de Apel a dispus ca inculpatul nu are voie să părăsească ţara şi să ia legătura cu persoanele implicate în dosare.


Etichete Constantin NicolescuacuzatlibertatePSD

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live