Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE Joi, 20 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ilie Pintea

19 Martie 2020
Vizualizari: 681
Comentează add

Secţia de cardiologie a Spitalului de Urgență din Petroșani a fost închisă

ilie-pintea

   Foto: Arhivă RRA.

Secţia de cardiologie a Spitalului de Urgență din Petroșani a fost închisă, din lipsă de personal, după ce doi angajați au fost diagnosticați pozitiv cu Covid-19.
 
În momentul de față, 110 cadre medicale sunt izolate la domiciliu, iar spitalul are o lipsă acută de personal, după cum transmite corespondentul nostru Ilie Pintea.
 
Reporter: Ilie Pintea - Spitalul de Urgență din Petroșani se confruntă cu o criză fără precedent a cadrelor medicale, după ce coronavirusul a fost răspândit în rândul personalului de o pacientă internată la Neurologie, care nu le-a spus medicilor că vine din Italia. Două secții sunt închise, iar unitatea de primiri urgențe funcționează cu personal adus din alte secții. Managerul spitalului, medicul Alin Vasilescu.
 
Alin Vasilescu: Din spital, se află în autoizolare un număr de aproximativ 110 persoane. Cel puțin pe moment, secțiile de Neurologie și Cardiologie, practic, sunt nefuncționale.
 
Reporter: Spitalul de Urgență din Petroșani face eforturi pentru a obține, cât mai curând, testele rapide pentru depistarea coronavirusului, pentru că se așteaptă creșterea numărului de cazuri în următoarea perioadă, iar cel mai apropiat centru la care se pot face analizele specifice e Clinica de boli infecțioase din Timișoara.
 
(PH)

Etichete (PH)Secţia de cardiologie a Spitalului de Urgență din Petroșaniinchisacoronavirus

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live