Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: BURSA DE UMOR Luni, 15 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Cristian Matei, Argeș

28 Noiembrie 2020
Vizualizari: 472
Comentează add

Secția ATI de la Spitalul Orășenesc Mioveni va deveni din nou operațională

cristian-matei-arges

 

În Argeș, secția de anestezie și terapie intensivă de la Spitalul Orășenesc Mioveni va deveni din nou operațională de săptămâna viitoare.
 
Astfel, capacitatea de tratare a bolnavilor de COVID din județ va crește considerabil, după cum relatează corespondentul nostru, Cristian Matei.
 
Reporter: Secția a fost închisă o bună perioadă de timp din cauza lipsei cadrelor medicale, însă acum reprezentanții administrațiilor locală și județeană, precum și cei ai instituțiilor sanitare au găsit soluții: trei medici rezidenți vor lucra aici alături de trei medici specialiști de la Spitalul Județean de Urgență Pitești și de la Spitalul Municipal Curtea de Argeș. Secția ATI de la Mioveni beneficiază de o dotare modernă și are în prezent şapte paturi.
 
De săptămâna viitoare secția va fi extinsă și va avea o capacitate de până la 18 paturi. Prin redeschiderea secției ATI de la Mioveni, capacitatea de tratare a bolnavilor COVID din Argeș aflați în stare critică va crește considerabil. În prezent, în județ există 45 de paturi la ATI pentru pacienții COVID, dintre care 12 paturi sunt în unitatea mobilă de terapie intensivă instalată în incinta Spitalului Județean de Urgență Pitești.
 
(PH)
 

Etichete Miovenispitalati(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live