Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Fotbal, Liga Europa, grupa A: CFR Cluj – TSKA Sofia - CONTINUARE Miercuri, 02 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Adriana Turea

14 Iulie 2016
Vizualizari: 1131
Comentează add

Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă(ATI) de la Spitalul de Arşi a fost închisă la solicitarea Inspecţiei Sanitare.

Secţia ATI de la Spitalul de Arşi a fost închisă

adriana-turea

Spitalul de Arşi din Capitală. Foto: Arhiva.

Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă de la Spitalul de Arşi a fost închisă la solicitarea Inspecţiei Sanitare, după ce dimineaţă fusese oprită activitatea şi la Unitatea de transfuzii.

Pentru a putea redeschide aceste secţii, managerii instituţiei trebuie să facă o igienizare totală, să monteze plase la geamuri şi să remedieze instalaţia de climatizare.

Inspecţia Sanitară a amendat spitalul cu 6.000 de lei, iar Colegiul Medicilor urmăreşte anchetele declanşate în cazurile bărbatului care avea la cap o rană invadată de viermi şi al femeii care a murit după ce i s-a administrat o transfuzie cu o grupă greşită de sânge.

Dacă se vor ivi informaţii referitoare la o posibilă eroare medicală, în cele două decese va fi demarată o investigaţie de malpraxis.


Etichete secţia ATI de la Spitalul de Arşi a fost închisăSpitalul de ArşiInspecţia Sanitarămalpraxisrană invadată de viermitransfuzie cu o grupă greşită de sânge

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live