Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ (Continuare) Duminică, 18 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

2 Martie 2021
Vizualizari: 217
Comentează add

Ucigașul, un fost proprietar nemulțumit că și-a pierdut locuința, a înjunghiat muncitorii, după negocieri cu poliţia. El a fost împuşcat în picioare şi în braţe.

Sechestrare de persoane la Oneşti, soldată cu moartea a doi bărbaţi

radiojurnal

  Foto: Arhivă.

Doi bărbaţi au murit, în cursul serii la Oneşti, în judeţul Bacău, iar un al treilea este rănit şi a fost dus la spital, în urma unui conflict, în timpul căruia a avut loc o sechestrare de persoane.

Oamenii au fost sechestraţi într-o locuinţă, de către fostul proprietar al imobilului, care ar fi fost nemulţumit că a pierdut acel spațiu şi că a fost evacuat. Poliţia a venit la locul incidentului, anunţată de însuşi fostul proprietar al imobilului, în vârstă de 60 de ani. După ce bărbatul a stat de vorbă cu poliţiştii, bărbatul i-a înjunghiat pe cei doi muncitori,fiind nemulţumit de negocierile purtate cu poliţia. Oamenii legii au intrat peste el şi l-au împuşcat în picioare şi în braţe.

Cu toate că la faţa locului a sosit şi o ambulanţă, cei doi munictori sechestraţi și înjunghiați nu au mai putut fi ajutaţi şi au decedat, a transmis corespondentul RRA,  Gabriel Pop.

Conducerea Poliţiei Române a dispus ca o echipă de specialişti, condusă de adjunctul Inspectorului General, chestorul Florentin Brăcea, să se deplaseze de urgenţă în Judeţul Bacău, pentru a verifica modul de intervenţie în cazul acestui eveniment.


Etichete oneștijudețul bacăusechestrare persoanecrime

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live