Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PET CLUB Duminică, 12 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Lancuzov

2 Iunie 2020
Vizualizari: 209
Comentează add

Examinările la proba practică pentru obţinerea permisului de conducere se reiau de astăzi, iar peste 60.000 de candidaţi vor fi reprogramaţi la traseu.

Se reiau examinările pentru obţinerea permisului de conducere auto

alex-lancuzov

Foto: Alex Lancuzov.

Examinările la proba practică pentru obţinerea permisului de conducere se reiau de astăzi, iar peste 60.000 de candidaţi vor fi reprogramaţi la traseu.

Vor avea prioritate cei cărora le-au expirat dosarele de şcolarizare, dar pentru care exista deja o programare în sistem înainte de instituirea stării de urgenţă.

De asemenea, vor fi respectate cu stricteţe toate măsurile de protecţie în vederea prevenirii răspândirii noului coronavirus. Are detalii purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Permise şi Înmatriculări, Rodica Popescu.


Rodica Popescu: La maşina de examen, utilizarea măştilor de protecţie atât pentru candidaţi, cât şi pentru examinatori. Înainte de urcarea în maşina de examen, candidatului i se va lua temperatura corporală, iar în cazul în care aceasta depăşeşte 37,3 grade Celsius i se va interzice sustinerea examenului în vederea obţinerii permisului de conducere.


Realizator: Din 16 iunie se va relua şi proba teoretică a examenului auto, ne-a transmis reporterul RRA Alexandru Lancuzov.

(RS)


Etichete permis autoexamen(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live