Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: VATRA LUMINOASĂ Duminică, 16 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România

26 August 2015
Vizualizari: 1047
Comentează add

Comunicat Radio România: "Duelul Viorilor", unul dintre cele mai aşteptate evenimente din ultimii cinci ani, deschide noua stagiune de concerte de la Sala Radio.

Se lanseaza abonamentele noii stagiuni la Sala Radio!

radio-romania

Publicul de muzica clasica ramane “in forma” dupa Festivalul „Enescu”, datorita evenimentelor surprinzatoare si atragatoare programate inca de la inceputul noii stagiuni de concerte de la Sala Radio.

“Duelul Viorilor”, unul dintre cele mai asteptate evenimente din ultimii cinci ani, aduce pe scena sambata, 3 octombrie (19.00), o noua confruntare muzicala intre doi mari violonisti: Liviu Prunaru, concert-maestru al celei mai bine cotate orchestre simfonice din lume - Royal Concertgebouw Amsterdam - Gabriel Croitoru, solist concertist al Orchestrelor si Corurilor Radio si celebrele lor viori de colectie : Stradivarius si Guarneri.

In pasi de tango va fi revenirea pe scena Salii Radio a celebrei interprete Analia Selis. Solista vine cu o surpriza pentru publicul bucurestean: o seara de tango simfonic. Miercuri, 7 octombrie (19.00), ea va fi acompaniata de Orchestra de Camera Radio si de pianistul argentinian Mariano Castro, sub bagheta dirijorului Radu Popa.

Tinerii solisti romani care sunt deja aplaudati pe scenele internationale vor fi vedetele noii stagiuni 2015-2016 a Orchestrei Nationale Radio. Vineri, 9 octombrie (19.00) va avea loc un prim eveniment special desfasurat sub bagheta dirijorului francez Julien Salemkour. Solistul serii este violoncelistul de origine romana Valentin Radutiu, unul dintre tinerii artisti romani premiati la numeroase competitii.

Asadar, pentru a fi siguri ca nu pierdeti cele mai importante evenimente muzicale ale toamnei, va propunem, incepand din data de 27 august 2015, abonamentele pentru perioada toamna - iarna 2015 a stagiunii de la Sala Radio.

Pentru detalii despre noua stagiune si despre achizitionarea abonamentelor, va rugam sa consultati comunicatul de presa atasat.


Etichete Duelul viorilorstagiune de concerteSala RadioabonamenteLiviu PrunaruGabriel CroitoruRoyal Concertgebouw Amsterdam

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live