Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Sâmbătă, 16 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România

31 August 2018
Vizualizari: 791
Comentează add

Toamna aceasta muzica buna se asculta la Sala Radio: se lanseaza abonamentele noii stagiuni.

Se lansează abonamentele noii stagiuni, la Sala Radio

radio-romania

Sala Radio. Foto: Alexandru Dolea.

Vacanta tocmai s-a terminat si te intrebi ce vei face frumos in aceasta toamna? Vrei sa faci o surpriza celor dragi si sa le oferi bilete la un eveniment de calitate? Iubesti muzica buna si ti-e dor de o seara speciala cu artisti de valoare si partituri cunoscute?

Pentru toate aceste raspunsuri, Sala Radio isi redeschide portile pentru noua stagiune de concerte (2018-2019)! Cea mai mare sala de concerte simfonice din Romania, dotata cu cea mai mare orga din tara si din sud-estul Europei, Sala Radio este parte din Radio Romania, institutie ce va sarbatori pe 1 noiembrie 90 de ani de activitate, cifra aniversara ce reprezinta si vechimea Orchestrei Nationale Radio.

Asadar, pentru a fi siguri ca nu pierdeti cele mai importante evenimente muzicale ale toamnei, va propunem, incepand din data de 3 septembrie 2018, abonamentele pentru primele luni de stagiune de la Sala Radio (concertele programate pana la final de an).

Pentru detalii, va rugam sa consultati comunicatul de presa atasat.


Etichete sala radioabonamente

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live