Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Miercuri, 28 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

27 Septembrie 2020
Vizualizari: 129
Comentează add

Se încheie astăzi săptămâna cu cele mai multe cazuri noi de COVID-19, de la începutul epidemiei de COVID-19, la noi în țară, aproape 9.900.

Se încheie săptămâna cu cele mai multe cazuri noi de COVID-19

radiojurnal

 Foto: MApN

Se încheie astăzi săptămâna cu cele mai multe cazuri noi de COVID-19, de la începutul epidemiei de COVID-19, la noi în țară, aproape 9.900.

Raportarea de la prânz a indicat și cel mai ridicat nivel al noilor infectări pentru o zi de duminică - 1.438, din 13.500 de teste efectuate; practic, peste 10% din rezultate au fost pozitive.

Nou record și în privința pacienților internați în secțiile de terapie intensivă: în prezent sunt 535. Rata de infectare la nivel național raportat la ultimele 14 zile a crescut constant în ultima perioadă și a ajuns astăzi la 0,86 la mia de locuitori.

Aproape dublu se înregistrează în Vâlcea, care a depășit 1,5 cazuri la mia de locuitori, indicator luat în calcul pentru desfășurarea de activități în spații închise.

Bucureștiul continuă să conducă în clasamentul zlinic cu peste 200 de cazuri noi și astăzi, urmat de Vaslui, care a depășit 100.


Etichete (ii)bilantcovid

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live