Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: La minut (CONTINUARE) Luni, 30 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

29 Decembrie 2019
Vizualizari: 422
Comentează add

Se circulă în condiţii de iarnă pe majoritatea şoselelor, după cum aflăm de la Alexandru Andronescu - subinspector de poliţie de la Cetrul Infotrafic.

Se circulă în condiţii de iarnă pe majoritatea şoselelor

radiojurnal

Foto: Arhivă

Se circulă în condiţii de iarnă pe majoritatea şoselelor, după cum aflăm de la Alexandru Andronescu - subinspector de poliţie de la Cetrul Infotrafic.

Alexandru Andronescu: În judeţul Prahova, ninge pe DN 1, între staţiunea Sinaia și limita cu județul Brașov; pe alocuri este zăpadă depusă pe partea carosabilă. În aceleași condiții de trafic se circulă și pe DN 1A, între localitatea Cheia şi județul Brașov; s-a depus acolo, pe alocuri, un strad de zăpadă de un centimetru.

Se acționează cu material antiderapant, traficul fiind redus la această oră.

De asemenea, pe DN 7, pe raza judetelor Argeș, Vâlcea și Sibiu se circulă în condiții de iarnă, ninge continuu, însă traficul este redus la această oră; de asemenea, se acţionează cu material antiderapant.

Iar pe A2, București-Constanța, pe tronsonul kilometric 12-35, între București și Fundulea, carosabilul este parțial umed, nu sunt precipitații; între kilometrii 35 și 64, Fundulea-Lehliu Gară, ninge ușor, carosabilul fiind umed, iar pe tronsonul kilometric 64, între Lehliu Gară și Constanța, ninge abundent, strat subțire de zăpadă depus pe partea carosabilă.

Astfel se circulă în condiții de iarnă, traficul fiind redus la această oră.


Etichete circulatieiarna

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live