Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Duminică, 22 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

24 August 2020
Vizualizari: 656
Comentează add

Premierul Orban a declarat că se analizează posibilitatea reluării activităţii în spaţiile închise RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI (24 august, ora 16:02) - Realizator: În această săptăm

Se analizează „posibilitatea reluării activităţii în spaţiile închise”

radiojurnal

În această săptămână, guvernul va trebui să ia o decizie în privința redeschiderii restaurantelor, având în vedere că se apropie finalul sezonului estival. Premierul Ludovic Orban așteaptă un punct de vedere din partea specialiștilor în legătură cu impactul redeschiderii activități în spații închise, inclusiv în cazul restaurantelor și apoi va fi stabilită o întâlnire cu reprezentanții industriei HORECA.

Ludovic Orban: Am solicitat Grupului de Suport Tehnico-Ştiințific să analizeze posibilitatea reluării activității în spații închise, în restaurante în spații închise. Aștept o evaluare și în funcție de aceasta evaluare vom lua decizia.

Săptămâna trecută, patronii de restaurante au protestat împreună cu angajații lor față de decizia autorităților de a menține închise aceste unități de alimentație publică în interior. Ei se tem că, odată cu venirea frigului, nu-și voi mai putea servi clienții pe terase și susțin că cifra de afaceri a industriei HORECA va scădea cu 90% dacă nu se redeschid restaurantele în interior.


Etichete (ii)reluareactivitatespatiiinchise

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live