Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Fotbal, Liga I, etapa a 2-a play-off: Academica Clinceni – FCSB Joi, 22 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ciprian Iancu, Cluj

10 Octombrie 2011
Vizualizari: 1680
Comentează add

Legendarele trupe Scorpions şi Smokie au umplut până la refuz cu peste 40.000 de fani stadionul Cluj Arena.

Scorpions şi Smokie au încins atmosfera pe Cluj Arena

ciprian-iancu-cluj

Trupa Scorpions. Foto: Ciprian Iancu.

Legendara trupa germană Scorpions a cântat în acest weekend la Cluj-Napoca, la inaugurarea noului stadion Cluj Arena.

Stadionul s-a umplut până la refuz cu peste 40.000 de fani care au dorit să-i asculte live pe cei de la Scorpions.

Germanii au promis un spectacol de neuitat şi s-au ţinut de cuvânt. Prezenţa a 40.000 de fani i-a făcut pe artişti să fie entuziasmaţi şi chiar să îi aplaude pe fani.

"40.000?? O, păi asta este absolut fantastic. Înseamnă mult pentru noi. Ne-am dat seama câte spectacole am făcut deja în România, în toţi aceşti ani, şi ne tot întoarcem. În Cluj încă n-am mai fost şi sunt atâtea locuri aici în care încă nu am fost, cred, într-un fel.

"Ştim că avem foarte mulţi fani fideli în această ţară şi e un motiv foarte bun pentru a ne reîntoarce. Cred că 40.000 de persoane sunt un lucru fantastic. Suntem deosebit de încântaţi că ne-am întors în ţara voastră şi o să fie o noapte extraordinară.

"Vă mulţumim pentru sprijin, pentru toţi aceşti ani. Aceasta e pentru fanii noştri români”, a spus Klaus Meine, solistul trupei Scorpions, după care a aplaudat împreună cu colegii săi.

Klaus Meine a fost jovial

După cum i-a obişnuit pe fani, Klaus Meine n-a ezitat să fie jovial şi glumeţ.

După ce a aflat numele german al municipiului Cluj-Napoca, Klausenburg, germanul a făcut haz de asemănarea dintre denumirea oraşului şi numele său.

"Klausenburg? Cred că aceasta înseamnă că m-am întors acasă, nu? Klausenburg. Asta e interesant! Cum se pronunţă corect? Cluj, Cluuuuuj? Pot să zic atunci...Cluj Meine. Noi nu ştim prea multe despre acest oraş, dar ni s-a părut că e într-o zonă foarte frumoasă a României, cu toţi munţii şi dealurile pe care le-am văzut din avion.

"Venind de la aeroport cu maşinile am observat foarte multe biserici frumoase şi impresia pe care ne-a lăsat-o e aceea a unui oraş frumos. Venind toamna am avut parte de un răsărit foarte frumos iar oraşul părea foarte animat”, a mai spus solistul german.

Trupa scorpions a fost fondată în anul 1965 de Rudolf  Schenker şi în cei peste 40 de ani de activitate au vândut peste 70 de milioane de albume.

Albumul cu care s-au lansat a fost Lonesome Crow, în anul 1972.

Printre hiturile cele mai cunoscute ale rockerilor germani se numără Wind of Change, Still loving you, White Dove, Send me an angel sau Rock you like a hurricane.

Tot în weekend au făcut spectacol şi cei de la Smokie.

Chiar dacă ploaia de duminică nu era tocmai potrivită pentru concerte, clujenii nu s-au descurajat şi au venit să îi asculte pe artişti.

Iar trupa Smokie le-a confirmat aşteptările şi au încins atmosfera în special cu single-ul cel mai cunoscut al trupei britanice, Living next door to Alice.


Etichete ScorpionsKlaus MeineRudolf SchenkerMatthias JabsJames KottakPawel MaciwodaCluj ArenaSmokie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live