Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Joi, 09 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radu Dobrițoiu

15 Octombrie 2017
Vizualizari: 1159
Comentează add

Durata studiilor la cele două școli de agenți de poliție din Câmpina şi Cluj-Napoca este de un an, iar înscrierile pot fi realizate până pe 5 decembrie.

Școlile de agenți de poliție organizează concurs de admitere în ianuarie

radu-dobritoiu

O nouă sesiune de admitre pentru şcolile de agenţi de poliţie din Câmpina şi Cluj-Napoca este organizată în luna ianuarie 2018. Ultima admitere la școlile de agenți de poliție a avut loc în luna septembrie când candidații au avut de trecut: proba medicală, proba fizică și testul scris (gramatica limbii române și limbă străină).

Școala de agenți de poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina și Școala de agenți de poliție "Septimiu Mureșan" din Cluj-Napoca vor organiza concurs de admitere în perioada 13-21 ianuarie pentru o nouă promoție de elevi, potrivit unui comunicat al IGPR.

Durata studiilor la cele două școli de agenți de poliție este de un an, iar înscrierile pot fi realizate până pe 5 decembrie.

Cei interesați își pot depune dosarul de recrutare la sediul inspectoratelor de poliție județene sau la Poliția Capitalei, în funcție de reședința sau domiciliul fiecăruia.

Condițiile pe care trebuie să le îndeplinească un candidat și actele care sunt necesare la înscriere pot fi consultate pe www.politiaromana.ro.

IGPR arată că probele pe care le vor susține candidații, tematica și bibliografia vor fi afișate în cel mai scurt timp atât pe site, cât și pe pagina de Facebook a Poliției Române.

La adminterea din septembrie ultimele medii de admitere au fost de 67 de puncte din 100 la Școala de agenți de poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina și 77 de puncte din 100 la Școala de agenți de poliție "Septimiu Mureșan" din Cluj-Napoca.


Etichete agenti politieadmitere agenti politiesesiune admitere politieadmitere politie ianuarie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live