Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE Joi, 22 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

1 Octombrie 2020
Vizualizari: 459
Comentează add

Măsura a fost luată după ce s-a înregistrat al treilea caz cu COVID la nivelul unităţii. Activitatea didactică se va desfăşura exclusiv în sistem online.

Şcoala Gimnazială Nr. 79 din capitală intră în scenariul roşu 14 zile

radiojurnal

 

Şcoala Gimnazială Nr. 79 din București, a intrat în scenariul roşu, după înregistrarea unui al treilea caz de coronavirus la nivelul unităţii. Pentru următoarele 14 zile, întreaga activitate didactică se va desfăşura exclusiv în sistem online, a anunţat aseară Primăria Sectorului 4, într-un comunicat.

Potrivit reporterului Radio România Actualităţi, Cătălin Radu, au fost dispuse măsuri de dezinfecţie a întregii clădiri.

Amintim că numărul şcolilor care au trecut la cursuri exclusiv online a crescut cu 85% în ultima săptămână. Ieri, Ministerul Educaţiei a anunţat că 581 de unităţi de învăţământ au trecut la scenariul roşu, faţă de 313- câte erau joia trecută.

Numărul şcolilor cu scenariu mixt, cursuri în clase şi online a crescut doar cu 30, depăşind 4.500, iar în alte 12.540 de unităţi de învăţământ cursurile se desfăşoară normal, cu toţi elevii prezenţi în clase. 


Etichete Şcoala Gimnazială Nr. 79Bucureștiscenariul roşu14 zile lecții onlinecovid-19

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live