Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PROBLEME LA ZI Luni, 25 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

20 Septembrie 2019
Vizualizari: 286
Comentează add

Conducerea Transelectrica l-a revocat joi din funcţie pe preşedintele companiei, Marius Caraşol, după ce s-a descoperit că acesta şi-ar fi falsificat diploma de inginer.

Schimbări în conducerea Transelectrica

florin-lepadatu

 Foto transelectrica.ro

Conducerea Transelectrica l-a revocat joi din funcţie pe preşedintele companiei, Marius Caraşol, după ce s-a descoperit că acesta şi-ar fi falsificat diploma de inginer.

Consiliul de Supraveghere al Transelectrica a argumentat că imaginea societăţii are de suferit de pe urma acestui scandal care a luat proporţii în presă.

Parchetul General s-a autosesizat în acest caz şi va verifica dacă există fapte de natură penală. Reporter Ciprian Sasu: "Marius Dănuţ Caraşol a condus Transelectrica timp de nouă luni, înainte ca falsul să iasă la iveală.

În CV-ul său scria că a absolvit în anul 2005 Facultatea de Electrotehnică la Universitatea Politehnică Bucureşti.

După ce presa a aflat că acest lucru ar fi fals, reprezentanţii Universităţii au confirmat că persoana vizată a fost studentul lor, dar au precizat că nu şi-a finalizat studiile acolo.

În acest caz s-au autosesizat procurorii Parchetului General şi, potrivit unor surse judiciare, se fac în prezent verificări cu privire la posibile infracţiuni de fals şi uz de fals.

Tot ieri, Consiliul de supraveghere al Transelectrica a numit-o pe Claudia Gina Anastase, în locul directorului Marius Caraşol.

Potrivit presei, până în anul 2005, când ar fi obţinut diploma de licenţă, domnul Caraşol fusese electrician.

Preşedintele Consiliului de supraveghere Transelectrica, Mircea Coşea, a declarat presei că vor fi analizate contractele semnate de când Marius Caraşol a fost numit director, dar a precizat că acesta a avut rezultate profesionale bune.

Transelectrica este o companie strategică care asigură transportul energiei electrice către consumatori şi este listată la Bursă."


Etichete Transelectricaenergie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live