Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL * Meteo * Sport Miercuri, 20 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

19 Iunie 2018
Vizualizari: 639
Comentează add

Jurnalistul Ion Cristoiu crede ca obiectivul de tara ar trebui sa fie intrarea in Uniunea Europeana a tuturor cetatenilor romani.

Satele româneşti "au rămas în afara UE"

radiojurnal

Jurnalistul Ion Cristoiu la emisiunea Serviciul de noapte de la RRA, iunie 2018. Foto: Luciana Gingăraşu.

Jurnalistul Ion  Cristoiu crede ca obiectivul de tara ar trebui sa fie intrarea in Uniunea Europeana a tuturor cetatenilor romani.
 
"Marea problema a Romaniei este aceea ca Bucurestiul si marile orase sunt deja in Uniune, dar restul tarii, in special satele, a ramas in afara UE. Ne-ar trebui un program national care macar sa conecteze toate satele la retelele de apa si gaz", a subliniat Ion Cristoiu, prezent in emisiunea Serviciul de noapte de la RRA.
 
In ce priveste presa din Romania , Ion Cristoiu spune ca aceasta se confrunta cu lipsa resurselor, in primul rand financiare. "Nu se poate face presa fara resurse alocate si cred ca apartenenta la o redactie este mai importanta decat exprimarea individuala pe un blog" - a mai afirmat jurnalistul Ion Cristoiu.
 
Referitor la media publice, jurnalistul sustine ca acestea ar trebui sa isi asume zone culturale care nu aduc rating si pe care presa privata nu le abordeaza.

Etichete JurnalistIon Cristoiuintrarea in Uniunea Europeanacetateni romani

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live