Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII Joi, 21 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Daniela Mănuţă

12 Noiembrie 2016
Vizualizari: 761
Comentează add

Suporterii au fost reţinuti în urma incidentelor de la meciul de aseară dintre România şi Polonia.

Şapte suporteri, doi polonezi şi cinci români, puşi sub control judiciar

daniela-manuta

Foto. Arhivă.

Şapte suporteri, doi polonezi şi cinci români, au fost puşi sub control judiciar.

Ei au fost reţinuti în urma incidentelor de la meciul de aseară dintre România şi Polonia, a declarat pentru RRA purtătorul de cuvânt al Poliţiei capitalei, Bogdan Ghebaur.

Bogdan Ghebaur: "Înainte de începerea meciului, la secţia 9 Poliţie, în urma unui conflict, au fost conduşi opt suporteri polonezi. Faţă de patru dintre aceştia se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de încăierare, doi dintre ei au fost reţinuţi, după care a fost aplicată măsura controlului judiciar. Măsurile prevăzute în cadrul controlului judiciar sunt acelea de a nu mai participa la competiţii sportive şi de a se prezenta ori de câte ori sunt solicitaţi de către organul de cercetare penală, fără a fi impusă o restricţie cu privire la reîntoarcerea în ţară".

Cei cinci suporteri români, puşi sub control judiciar, sunt cercetaţi pentru săvărşirea infracţiunii de încăierare, transmite reporterul RRA, Daniela Mănuţă.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei capitalei a mai precizat că nu au existat incidente între suporterii români şi polonezi, în ambele cazuri fiind vorba de încăierări între susţinătorii aceleiaşi reprezentative.


Etichete suporteri violentipolonia romania fotbal incidentecontrol judiciar suporteripolitia capitaleijandarmiincaierare

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live