Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: M3 - MUZICA DE LA 3 Luni, 21 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Emil Groza, corespondent RRA în Ungaria

15 Septembrie 2020
Vizualizari: 174
Comentează add

Autoritățile din Budapesta au decis să introducă amenzi şi în cazul persoanelor care nu poartă mască de protecție în teatre, cinematografe sau săli de concerte.

Sancțiuni suplimentare, introduse în Ungaria

emil-groza-corespondent-rra-in-ungaria

Ungaria.            Foto: Arhivă.

Autoritățile din Budapesta au decis să introducă amenzi şi în cazul persoanelor care nu poartă mască de protecție în teatre, cinematografe sau săli de concerte.

În baza unei noi decizii a Consiliului General al capitalei ungare, începând de vineri cei care nu poartă mască de protecție în mod corespunzător sau nu o poartă deloc în cinematografe, teatre, săli de concerte sau în alte spații închise ale instituțiilor culturale din Budapesta vor primi amenzi care pot ajunge până la 15.000 de forinți, adică în jur de 42 de euro.

Sancțiuni similare au fost introduse recent de autoritățile locale din Budapesta și în cazul celor care nu respectă reglementările privind purtarea obligatorie a măștilor de protecție în timpul călătoriei cu mijloacele de transport în comun din capitala ungară.

Începând de astăzi și călătorii care nu poartă mască în trenuri și în autobuzele care fac legătura între localitățile din Ungaria vor fi nevoiți să coboare din aceste mijloace de transport și riscă amenzi usturătoare în cazul în care refuză să facă acest lucru./apuscasu/gpodea


Etichete (ii)ungariabudapestacoronavirus

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live