Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: La minut (CONTINUARE) Vineri, 03 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Marilena Frâncu

23 Octombrie 2014
Vizualizari: 1062
Comentează add

Ministerul sănătăţii a aplicat amenzi şi sancţiuni în cazul fetiţei de patru ani care a murit la 45 de minute după ce a ajuns la Spitalul Municipal Huşi.

Sancţiuni în cazul fetiţei decedate la Spitalul din Huşi

marilena-francu

Spitalul Municipal din Huşi, judeţul Vaslui. Foto: captură youtube.com.

Ministerul sănătăţii a aplicat amenzi şi sancţiuni în cazul fetiţei de patru ani care a murit la 45 de minute după ce a ajuns la Spitalul Municipal Huşi.

S-au aplicat amenzi contravenţionale maxime pentru Serviciul Judeţean de Ambulanţă Vaslui şi Spitalul Municipal Huşi, de 20 şi respectiv 25 de mii de lei.

Directorul medical, mediul pediatru-şef şi medicul şef din compartimentul de primiri-urgenţe au primit şi ei amenzi contravenţionale maxime.

Echipa de control a Ministerului Sănătăţii a descoperit mai multe nereguli în ceea ce priveşte preluarea cazurilor de urgenţă pediatrică, nerespectarea protocoalele de diagnostic şi tratament, precum şi a condiţiilor igienico-sanitare.

Raportul echipei de control va fi înaintat către Consiliul Local Huşi, Primăria Municipiului Huși, Comisia de Pediatrie şi Neonatologie din cadrul Ministerului Sănătății, Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui pentru implementare sau verificări suplimentare, în conformitate cu prevederile legale.

De asemenea, documentul urmează să fie transmis Colegiului Medicilor Vaslui pentru analiza cazului din punct de vedere profesional. 


Etichete ştiri nord-erstVasluiHuşispitaldecesfetiţăsancţiunimediciambulanţăprotocoalenereguliamenzi

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live