Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ (Continuare) Duminică, 11 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

19 Decembrie 2020
Vizualizari: 384
Comentează add

Sancţiuni de peste un milion de lei, în doar 24 de ore

radiojurnal

        Purtătorul de cuvânt al MAI, Monica Dajbog. Foto: Agerpres.

Aproximativ 6.000 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste un milion de lei, au fost aplicate de reprezentanţii Ministerului de Interne şi ai altor autorităţi ale statului în urma verificărilor făcute, în doar 24 de ore, în special în zonele de risc epidemiologic ridicat şi la obiectivele supuse unor restricţii.
 
Au fost întocmite şi două dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor, după cum a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne, Monica Dajbog. Autorităţile fac apel la respectarea regulilor sanitare şi zilele acestea, când se comemorează 31 de ani de la Revoluţie şi când oamenii îşi fac ultimele cumpărături pentru sărbători.
 
Monica Dajbog: Astfel de activităţi vor fi organizate în spaţii deschise cu participarea a cel mult 100 de persoane, care vor purta masca de protecţie, astfel încât să acopere gura şi nasul. Este obligatorie, de asemenea, menţinerea distanţei fizice de minimum un metru între participanţi şi asigurarea unei suprafeţe de minimum patru metri pătraţi pentru fiecare persoană, precum şi aplicarea celorlalte reguli de igienă colectivă şi individuală pentru prevenirea contaminării şi limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2. Având în vedere că această perioadă premergătoare sărbătorilor de iarnă era de obicei una aglomerată, vă recomandăm să manifestaţi prudenţă în ceea ce priveşte deplasările pe care le veţi efectua şi să respectaţi regulile de protecţie sanitară şi reglementările impuse de pandemia de COVID-19.
 
(PH)

Etichete sanctiunicovid-19MAIMonica Dajbog(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live