Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: NOAPTE BUNĂ COPII! Marţi, 07 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

18 Noiembrie 2019
Vizualizari: 472
Comentează add

Salvarea Companiei CFR Marfă va fi dificilă, dar nu imposibilă - afirmă ministrul transporturilor şi comunicaţiilor, Lucian Bode.

"Salvarea Companiei CFR Marfă va fi dificilă, dar nu imposibilă"

radiojurnal

Foto: wikipedia.org.

Salvarea Companiei CFR Marfă va fi dificilă, dar nu imposibilă - afirmă ministrul transporturilor şi comunicaţiilor, Lucian Bode.

Acesta a dat asigurări că activitatea transportatorului feroviar va continua şi că se vor găsi soluţiile necesare pentru redresarea societăţii de interes strategic pentru economia naţională.

Reacţia ministrului Lucian Bode vine după ce autorităţile europene au decis că CFR Marfă trebuie să returneze un ajutor de stat de aproape 400 de milioane de euro primit în 2013, întrucât măsura a fost luată prin încălcarea normelor în domeniul concurenţei.

Reporterul nostru, Alexandru Lancuzov, precizează că astăzi, la Ministerul Transporturilor, a avut loc o şedinţă cu toţi factorii implicaţi în problema companiei CFR Marfă, după care ministrul Bode a solicitat reprezentanţilor Comisiei Europene o întâlnire, în cel mai scurt timp, cu comisarul european pentru Concurenţă.

Între timp, CFR Marfă a anunţat că directorul general al companiei, Marinică Voicu, a demisionat.


Etichete cfrmarfaminisetrul transporturilorlucian bode

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live