Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE Duminică, 05 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ana-Maria Cîrstea, Râmnicu Vâlcea

24 Ianuarie 2014
Vizualizari: 1715
Comentează add

Serviciul Salvamont Vâlcea atenţionează turiştii ca, în următoarea perioadă, să nu folosească traseele turistice din zona montană a judeţului, din cauza condiţiilor meteo.

Salvamont Vâlcea recomandă evitarea traseelor montane

ana-maria-cirstea-ramnicu-valcea

Foto: Arhivă

Serviciul Public Judetean Salvamont Salvaspeo Valcea atenţionează turiştii ca, în urmatoarea perioadă, să nu folosească traseele turistice din zona montană a judetului Valcea, din cauza condiţiilor meteo şi a stratului de zăpadă care urmeaza sa cada.

Salvamontistii valceni sustin ca pot fi create conditii de producere a avalanselor în toate masivele montane din judet din cauza caderilor de zapada si a viscolului.

Pentru turiştii care doresc sa viziteze judetul Valcea, salvamontistii recomanda obiective turistice din zona joasa a judetului si partiile de schi.

Persoanele, care sunt obligate, din diferite motive, să ajungă în zona montană, trebuie să folosească echipamentul de iarnă, iar pentru zona alpină echipamentul să fie tehnic (colţari, pioleţi, bocanci de tură, rachete de zăpadă).

Zece judeţe din Oltenia şi Muntenia, inclusiv municipiul Bucureşti, se află sub incidenţa unui cod portocaliu de viscol, valabil până duminică seara.


Etichete ştiri sud-vestVâlceaSalvamontmunteturismschipârtieninsoarezăpadăviscolcod portocaliumeteovreme

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live