Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PERSPECTIVE Duminică, 05 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

5 Februarie 2021
Vizualizari: 315
Comentează add

17 persoane, dintre care 6 au ajuns la spital, s-au accidentat vineri în timp ce practicau sporturile de iarnă sau se plimbau în Poiana Braşov.

Salvamont-ul are de lucru...

florin-lepadatu

Foto: Arhivă/ Adrian Marchis.

17 persoane, dintre care 6 au ajuns la spital, s-au accidentat vineri în timp ce practicau sporturile de iarnă sau se plimbau în Poiana Braşov.

''Zi cu număr record de accidentări în Poiana Braşov. Astăzi, 05.02.2021, Serviciul Public Local Salvamont Braşov a fost solicitat să intervină în 17 cazuri, în care persoanele s-au accidentat în timp ce practicau sporturile de iarnă sau se plimbau în Poiana Braşov şi Masivul Postăvaru. Salvatorii montani ajunşi la locul solicitării au acordat persoanelor accidentate primul ajutor şi apoi le-au coborât în siguranţă la baza muntelui. Pentru 6 dintre aceste persoane a fost nevoie şi de intervenţia echipajelor SMURD sau SAJ, care le-au preluat şi transportat la unităţile spitaliceşti, pentru investigaţii suplimentare. În două dintre cazuri vorbim de turişti echipaţi inadecvat, cu încălţări de oraş, care au alunecat şi s-au accidentat în timp ce se plimbau pe traseele din Masivul Postăvaru'', se arată pe pagina de Facebook a Salvamont Poiana Braşov, notează Agerpres.


Etichete pârtiischischiatsalvamontaccidentemunte

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live