Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Luni, 25 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Geanina Buftea

3 August 2017
Vizualizari: 1476
Comentează add

Medicamente, naveta, mâncarea, hainele, produsele de curăţenie se află pe lista de priorităţi ale locuitorilor judeţului Neamţ, iar economiile sunt foarte reduse.

Salariul mediu este cel mai mic în judeţul Neamţ

geanina-buftea

Municipiul Piatra Neamţ, reşedinţa judeţului Neamţ.          Foto: By AndreiNedelcu at Romanian Wikipedia - Public Domain.

În judetul Neamţ se câştigă cel mai mic salariu mediu net din ţară, în acest an - arată datele Comisiei Naţionale de Prognoză.   ne

Tineri îşi cheltuie banii mai mult pe chirii, un credit ipotecar fiind, pentru mulţi, un vis, alţii cheltuie mult pe utilităţi, acestea sunt prioritare în faţa altor cheltuieli zilnice.

Medicamente, naveta, mâncarea, hainele, produsele de curăţenie se află şi ele pe lista de priorităţi. Economiile sunt foarte reduse, iar în cazul în care doar unul dintre soţi munceşte, cu salariul minim pe economie este aproape imposibili.

În această săptămână sunt disponibile peste 500 de locuri de muncă, însă, salariile fiind mici, nemţenii sunt reticenţi. Avantajaţi sunt cei care locuiesc în mediul rural, cheltuielile de întreţinere şi pentru mâncare sunt mai mici.


Etichete neamţbanisalariişomajCNPprognoză

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live