Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE Sâmbătă, 15 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

29 Septembrie 2017
Vizualizari: 778
Comentează add

Salariile angajaţilor din Sănătate vor creşte începând de anul viitor, nu vor scădea, a susţinut astăzi ministrul Sănătăţii, Florian Bodog.

Salariile angajaţilor din Sănătate "vor creşte începând de anul viitor"

radiojurnal

Ministrul sănătăţii Florian Bodog. Foto: facebook.com/florianbodog.

Salariile angajaţilor din Sănătate vor creşte începând de anul viitor, nu vor scădea, a susţinut astăzi ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, în replică la acuzaţiile sindicaliştilor din domeniu.

Dacă totuşi vor fi cazuri în care salariile vor scădea în urma aplicării legii salarizării unice, se vor lua măsuri, a mai spus doctorul Bodog.

Florian Bodog: "Nu este în intenţia Guvernului sau Ministerului Sănătăţii să existe scăderi salariale la nicio categorie. Am analizat toate problemele pe care ni le-au semnalat şi împreună cu Ministerul de Finanţe şi cu Ministerul Muncii facem simulări. Şi miercuri, săptămâna viitoare vom avea o altă întânire cu dânşii şi până miercuri le vom comunica concluzia noastră, însă ceea ce i-am asigurat şi ceea ce îi asigur şi astăzi pe toţi specialiştii din domeniu în sănătate, aşa cum au spus şi în programul de guvernare, nu vor exista scăderi salariale, ci doar creşteri. Eu nu ştiu să fie niciun calcul greşit al celor de la Ministerul de Finanţe. Eu ştiu că se fac simuălri pe toate categoriile profesionale din domeniul sănătate şi în situaţia în care se vor constata că există categorii profesionale care au de pierdut, urmare a aplicării legii salarizării unice vom lua măsuri".


Etichete Salariile angajaţilor din Sănătatecresc începând de anul viitorministruflorian bodogministerul sanatatii

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live