Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Joi, 25 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România

7 Iunie 2014
Vizualizari: 1391
Comentează add

Începând de joi, 5 iunie, publicul poate cumpăra abonamente pentru Festivalul Internaţional al Orchestrelor Radio - RadiRo, iar astăzi s-au pus în vânzare şi biletele individuale.

S-au pus în vânzare biletele individuale pentru RadiRo

radio-romania

Astăzi, au fost puse în vânzare şi biletele individuale pentru concertele RadiRo.

Începând de joi, 5 iunie, publicul poate cumpăra abonamente pentru cel mai important eveniment muzical al acestei toamne, RadiRo – Festivalul Internaţional al Orchestrelor Radio, ediţia a II-a, organizat de Radio România.

Abonamentele pot fi achiziționate online, în reţeaua www.bilete.ro, sau în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro, în magazinele Germanos şi la casa de bilete a Sălii Radio.

Pentru cei care doresc să se bucure de întreaga ofertă a festivalului, s-a pus în vânzare un număr limitat de abonamente pentru toate cele 8 concerte simfonice de la Sala Radio.

Prețul abonamentelor variază între 300 și 500 de lei, iar cele cu preț redus pentru pensionari, elevi și studenţi, costă 250 lei şi se pot procura doar de la casa de bilete a Sălii Radio.

Biletele individuale pentru RadiRo au trei categorii de preț: 60, 80 si 100 de lei.

Festivalul RadiRo, unicul de acest fel din Europa, organizat bianual de Radio România, va avea loc între 20 şi 27 septembrie.

La Sala Radio din București vor concerta atunci cinci mari orchestre radio ale Europei, alături de mari dirijori şi solişti ai momentului.
Directorul de onoare al acestei ediţii este dirijorul Cristian Mandeal.

Toate amanuntele legate de RadiRo pot fi gasite pe www.radirofestival.ro.


Etichete RadiRoabonamentebiletefestivalorchestreSala Radioconcertemuzicăcultură

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live