Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE (Continuare) Sâmbătă, 10 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alexandru Beleavski, Moscova

3 Iulie 2017
Vizualizari: 1781
Comentează add

Fundaţia "The Black Sea Trust for Regional Cooperation" a organizaţiei americane German Marshall Fund şi a Ministerului român de Externe a fost interzisă începând de azi

Rusia interzice o fundaţie româno-americană cu sediul în Bucureşti

alexandru-beleavski-moscova

    Kremlin, Moscova Foto: Arhivă

Autorităţile ruse au interzis, începând de astăzi, activitatea în Rusia a fundaţiei "The Black Sea Trust for Regional Cooperation", cu sediul în Bucureşti.

Fundaţia este un proiect dezvoltat de prestigioasa organizaţie americană German Marshall Fund şi Ministerul român de Externe.

Ea a fost inclusă de Ministerul rus al Justiţiei pe lista organizaţiilor a căror activitate este indezirabilă, întrucât "ameninţă bazele ordinii constituţionale din Rusia".

Corespondentul RRA la Moscova, Alexandru Beleavschi, ne-a transmis că, pe lista neagră figurează alte zece ONG-uri străine, cele mai multe americane, între care şi Fundaţia pentru o Societate Deschisă, fondată de George Soros.


Etichete Rusiainterzicerea unei organizaţii româno-americane"The Black Sea Trust for Regional Cooperation"German Marshall FundMinisterul român de Externe

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live