Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Duminică, 07 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

RADOR

25 Iulie 2017
Vizualizari: 703
Comentează add

"Nu avem niciun semnal că isteria rusofobă, care a cuprins Congresul Statelor Unite, este în declin", a declarat un oficial al Ministerului de Externe de la Moscova.

Rusia critică noile sancţiuni pe care intenţionează să le adopte SUA

rador

  Serghei Riabkov, ministrul adjunct rus de externe         Foto: https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=51015448.

Proiectul de lege al Congresului Statelor Unite privind aplicarea de noi sancţiuni la adresa Rusiei stârneşte o mare îngrijorare, întrucât acesta amplasează o "mină periculoasă" la temelia relaţiilor dintre Moscova şi Washington, a declarat ministrul adjunct de externe, Serghei  Riabkov.  

"Urmărim cu o atenţie sporită ceea ce se petrece în jurul cunoscutului proiect de lege al Congresului Statelor Unite care prevede aplicarea de noi sancţiuni la adresa Rusiei şi la adresa altor state. Toate acestea sunt extrem de îngrijorătoare, nu avem niciun semnal că isteria rusofobă, care a cuprins Congresul Statelor Unite, este în declin", a declarat ministrul rus citat de Agenţia de presă RIA NOVOSTI preluată de Rador.

În opinia diplomatului, perspectivele adoptării acestui proiect sunt unele reale. Suntem îngrijoraţi şi de faptul că la baza relaţiilor celor două state se amplasează o "mină periculoasă", a adăugat diplomatul.

Potrivit unor informaţii apărute recent, preşedintele american Donald Trump intenţionează să examineze proiectul de lege privind aplicarea de sancţiuni la adresa Rusiei, Iranului şi Coreii de Nord.

Pe data de 12 iulie, pe site-ul Congresului Statelor Unite a fost publicat textul proiectului de lege privind aplicarea unor noi sancţiuni la adresa Rusiei şi Iranului.


Etichete Serghei RiabkovreplicăreacţieIranRusiaCoreea de Nord

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live