Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PROBLEME LA ZI Miercuri, 30 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

21 Ianuarie 2020
Vizualizari: 372
Comentează add

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a atenţionat că SUA se îndreaptă spre creșterea tensiunilor în sfera armelor nucleare.

Rusia consideră periculos "jocul pe care NATO îl porneşte în spaţiu"

sergiu-stet

 Şeful diplomaţiei ruse, Serghei Lavrov. Foto: mid.ru

NATO porneşte un joc foarte periculos pe două noi planuri - în spaţiul cosmic şi în spaţiul cibernetic, a declarat marţi, 21 ianuarie, ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, luând cuvântul în cadrul şedinţei generale a Consiliului rus pentru afaceri externe, transmite agenţia RIA Novosti.
 
"Noi am spus în repetate rânduri că această linie este, în mare parte, confirmată de tentativa de introducere în viața de zi cu zi a conceptului de ordine mondială, bazat pe reguli, încercându-se astfel înlocuirea arhitecturii juridic-internaționale, formată după cel de-al Doilea Război Mondial, în centrul căreia este Organizația Națiunilor Unite", a declarat Serghei Lavrov. 
 
Oficialul rus a mai spus că SUA se îndreaptă spre creșterea tensiunilor în sfera armelor nucleare și a stabilităţii strategice.

Şeful diplomaţiei ruse a amintit că, la sfârșitul anului 2019, Moscova a trimis Washingtonului propunerile sale pentru prelungirea START-3. "Până acum, nu am primit un răspuns, dar între timp vedem o mișcare (a SUA) în direcția opusă, în direcția creșterii tensiunilor în sfera stabilității strategice, în domeniul armamentului nuclear.

Etichete NATOspaţiuSUARusiaministrul rus de externeSerghei LavrovSTART-3

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live