Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Marţi, 07 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

27 Septembrie 2021
Vizualizari: 185
Comentează add

Extinderea infrastructurii militare NATO în Ucraina reprezintă pentru președintele rus Vladimir Putin trecerea unei linii roșii, a transmis luni Kremlinul.

Rusia acuză "extinderea infrastructurii militare NATO în Ucraina"

sergiu-stet

 Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin. Foto: rador.ro.

Extinderea infrastructurii militare NATO în Ucraina reprezintă pentru președintele rus Vladimir Putin trecerea unei linii roșii, a transmis luni Kremlinul, citat de Reuters.
 
Comunicatul Kremlinului precizează că Rusia și Belarus "vor acționa pentru a-și proteja propria securitate". Președintele belarus, Aleksander Lukașenko, a declarat luni, 27 septembrie, că a convenit împreună cu Vladimir Putin, în cadrul unor discuții, să reacționeze la "activitatea sporită de către trupele NATO și SUA în Ucraina".
 
Lukașenko a acuzat SUA că au înființat centre militare de antrenament în Ucraina, pe care le consideră a fi baze militare. "(Noi) am convenit că trebuie să luăm unele măsuri ca răspuns", a transmis agenția de știri RIA, citând o declarație a lui Lukașenko. 

Etichete Aleksander LukașenkoVladimir PutinUcrainaNATORusia

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live