Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (continuare) Marţi, 09 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România Cluj

19 Aprilie 2022
Vizualizari: 344
Comentează add

5.200 de perechi de cocoși de munte trăiesc în pădurile din România.

Rotitul cocoșului de munte, imagini rare surprinse în pădurile Bucovinei Rotitul cocoșului de munte, imagini rare surprinse în pădurile Bucovinei - Conține video

radio-romania-cluj

 Foto: Arhivă.

Imagini rare cu un cocoș de munte au fost surprinse din nou în pădurile Bucovinei, de fotograful Cristian Dorofteiesei. Este a doua lor întâlnire.
 
Curios este cum a reacționat cocoșul de munte, care s-a reîntâlnit după un an cu fotograful în Munții Bucovinei. Cocoșul de munte, care anul trecut, l-a atacat pe fotograful Cristian Dorofteiesei s-a lăsat din nou filmat în toată splendoarea sa.
 
Pasărea rară, protejată prin lege, a ieșit din pădure și a interacționat din nou cu bărbatul de această dată fiind mult mai prietenoasă. Pasionat de viața speciilor rare, care trăiesc în Munții Bucovinei, bărbatul s-a dus din nou să facă poze în locul unde l-a întâlnit prima dată pe cocoșul de munte.
 
Fotograful a declarat că masculul l-a recunoscut de la depărtare. Joaca în zăpadă a durat câteva minute. 5.200 de perechi de cocoși de munte trăiesc în pădurile din România.
 
 


Etichete Cristian Dorofteieseicocoș de munterotitBucovinanatură

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live