Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Sâmbătă, 20 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Bogdan Predescu

17 Decembrie 2018
Vizualizari: 1107
Comentează add

Olanda a învins din nou România la acest turneu final de CE, de această dată în meciul pentru bronz, în timp ce Franța a câștigat finala în fața Rusiei.

România termină pe locul 4 CE de handbal din Franța

bogdan-predescu

  Foto: Sorin Pană

România a intrat foarte greu în meciul pentru medaliile de bronz cu Olanda, având din nou multe greșeli în tabăra noastră, mult mai multe decât cele ale batavelor. Olanda a condus la pauză cu 15-8, însă în partea a doua a jocului România a găsit resursele necesare să se apropie la doar trei goluri pe final. 

 
 
 
Olanda a fost mai proaspătă pe final, a gestionat mai bine ultimele momente și a intrat în posesia medaliilor de bronz la Campionatul European din 2018. România a avut-o din nou în spatele porții pe Cristina Neagu, a greșit mult în atac acolo unde a pierdut ușor multe mingii, și a avut din nou o apărare bună cu Denisa Dedu de această dată inspirată în poartă. 
 
 
 
România încheie CE pe locul 4, o poziție care îi oferă calificarea directă la turneul final al CM de anul viitor din Japonia. De asemenea pivotul Crina Pintea a fost desemnată cea mai bună jucătoare pe acest post a turneului final și a semnat deja un contract până în vară cu formația maghiară Gyor.
 
 
 
Imediat după finala mică a Campionatului European a urmat și o conferintă de presă a Cristinei Neagu în care interul stânga a dorit să vorbească în fața presei despre accidentare și despre evoluția României la turneul final. 
 
 
 
În marea finală a Campionatului European, Franța - campioana mondială en-titre a trecut după un meci spectaculos de Rusia - campioana olimpică, cu scorul de 24-21 (la pauză 13-12). Franța obține primul titlu european din istorie, în timp ce Rusia ratează a doua finală continentală și rămâne cu medaliile de argint. 
 

Etichete handbalCampionatul EuropeanfinaleRomanialoc 4infrangereOlanda

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live