Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: M3 - MUZICA DE LA 3 Miercuri, 27 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Bogdan Predescu

1 Decembrie 2017
Vizualizari: 1305
Comentează add

Naționala feminină de handbal a României a efectuat vineri antrenamentul oficial în Trier Arena, înaintea meciului de sâmbătă cu Paraguayul.

România pregătește debutul la CM de Handbal din Germania

bogdan-predescu

  Foto: Bogdan Predescu

România va debuta sâmbătă de la ora 15.00 la Campionatul Mondial de handbal din Germania, cu un meci în compania Paraguayului, în cadrul Grupei A ce se va desfășura la Trier. Tot mâine mai sunt programate în grupa noastră partidele: Franța – Slovenia (ora 19.00) și Spania – Angola (ora 21.30). 

 
 
Naționala României a susținut vineri antrenamentul oficial în sala de joc, după ce până acum a efectuat sesiuni de pregătire doar într-o sală mai mica. A fost prima acomodare cu suprafața de joc pentru Neagu & co. iar fetele s-au declarat mulțumite de acest antrenament. Antrenorul Ambros Martin și secundul Horațiu Pașca au pregătit cu mare atenție această primă dispută de la Mondiale, mai mult cu gândul la obținereau unui ritm crescut de joc în cadrul echipei în perspectiva meciurilor mult mai dificile ce vor urma. 
 
 
România va juca duminică 3 decembrie, tot de la ora 15.00 cu Slovenia, apoi marți 5 decembrie cu Spania de la 21.30 și apoi joi și vineri, 7 și 8 decembrie, de la ora 19.00, cu Angola și apoi cu Franța. 
 
 
La ultimul Campionat Mondial, în 2015, naționala României a cucerit medaliile de bronz. 
 

Etichete handbalcampionat mondialmeciantrenamentRomaniaParaguay

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live