Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII Joi, 28 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Bogdan Predescu

15 Decembrie 2018
Vizualizari: 1047
Comentează add

Rusia s-a impus în prima semifinală de vineri de la CE din Franța cu 28-22 în fața României și a trimis echipa noastră în finala pentru bronz de duminică de la ora 15.00.

România pierde semifinala cu Rusia și joacă împotriva Olandei pentru bronz

bogdan-predescu

  Foto: Marius Ionescu

Naționala feminină de handbal a României a început foarte bine semifinala Campionatului European cu Rusia, reușind să controleze jocul pe toată durata primei reprize. Câteva greșeli pe final au adus un gol avans Rusiei la pauză, însă prima repriză a fost dominată clar de echipa noastră. 

 

În partea a doua a jocului, trupa pregătită de Evgheny Trefilov a apăsat puțin pe accelerație și s-a distanțat pe tabela de scor având în Anna Vyakhireva cea mai bună jucătoare cu 13 goluri înscrise. Apărarea noastră a făcut din ce în ce mai multe greșeli, iar atacul nu a mai reuși să înscrie goluri ușoare. 

 

Am pierdut semifinala cu Rusia cu 28-22, după un joc în care Cristina Neagu a stat în permanență lângă fete și le-a încurajat. În a adoua semifinală de vineri Franța a învins Olanda cu 27-21 și s-a calificat în meciul pentru titlul continental. 
 
 
 
România va juca duminică de la ora 15.00 cu Olanda pentru medalia de bronz, în timp ce Rusia și Franța se întâlnesc în marea finală de la ora 18.30.  
 

Etichete handbalsemifinaleRusiaRomaniaNeaguCampionat European

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live