Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Luni, 17 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Bogdan Predescu

21 Martie 2021
Vizualizari: 843
Comentează add

Primul meci pentru naționala noastră feminină de handbal la turneul preolimpic de la Podgorica a adus o înfrângere la 5 goluri în fața Norvegiei.

România pierde cu Norvegia în drumul spre Tokyo

bogdan-predescu

 

România a început bine meciul cu Norvegia din etapa a doua a turneului de la Podgorica, însă nu a ținut ritmul până la final. A fost victorie pentru campioana europeană en-titre cu 29-24, și datorită cuplului de arbitre din Danemarca, cu multe decizii în favoarea nordicelor.

 

 

România a jucat bine, cu multă determinare și cu o dorință clară de victorie sau de un rezultat cât mai bun. Cristina Neagu a înscris 11 goluri fiind din nou cea mai bună jucătoare de la noi, dar și cea mai faultată. Crina Pintea a marcat și ea 4 goluri, iar Denisa Dedu a avut câteva intervenții bune în poartă. A fost însă 29-24 pentru Norvegia și drumul spre Tokyo devine tot mai greu.

 

 

Duminică naționala feminină de handbal a României joacă de la ora 17.00 cu Muntenegru și are nevoie de o victorie la mai mult de 5 goluri pentru a se califica la Jocurile Olimpice din Japonia.


Etichete handbalRomaniaNorvegiaTokyoturneu preolimpicNeaguarbitraj

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live