Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI (R) Luni, 26 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

12 Noiembrie 2021
Vizualizari: 735
Comentează add

România are acum şansa a doua de a ajunge la baraj pentru că depinde de rezultatele celorlalte echipe din Grupa J a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022.

România a făcut un modest 0-0 cu Islanda în preliminariile CM de fotbal

sergiu-stet

  Naționala de fotbal a României. Arhivă foto: frf.ro.

Naţionala de fotbal a României a terminat la egalitate cu echipa Islandei, 0-0, pe stadionul Steaua din Bucureşti, în Grupa J a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022.

România are acum şansa a doua de a ajunge la baraj, fiind la mâna rezultatelor, transmite Agerpres. Pentru a încheia pe locul al doilea, care asigură barajul pentru Mondialul din Qatar, tricolorii trebuie să câştige duminică, 14 noiembrie, în Liechtenstein, iar Islanda să nu piardă în Macedonia de Nord.
 
România, care a câştigat în tur la Reykjavik cu 2-0, a avut 23 de şuturi pe poartă (8 pentru oaspeţi), raportul şuturilor pe poartă fiind de 7-0.

În celelalte meciuri din grupă, Macedonia de Nord a surclasat Armenia cu 5-0, la Erevan, iar Germania a surclasat Liechtensteinul cu 9-0.

Germania (calificată deja la turneul final) se află pe primul loc, cu 24 de puncte, urmată de Macedonia de Nord-15 puncte, România-14 puncte, Armenia-12 puncte, Islanda-9 puncte, Liechtenstein-1 punct.

Duminică se vor juca ultimele partide din grupă, Armenia - Germania, Macedonia de Nord - Islanda şi Liechtenstein - România, toate de la ora 19.
 
România, care nu a mai participat la o Cupă Mondială din 1998, are nevoie de o victorie cu Liechtenstein şi ca Islanda să nu piardă la Skopje pentru a ocupa locul al doilea în grupă şi a se califica la baraj.

 

Etichete sportfotbalIslandaCM2022

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live