Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PSIHOLOGUL MUZICAL (Continuare) Sâmbătă, 21 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Arhiva Emisiuni

Autor

Alla Stâncaru Lunca

12 Aprilie 2013
Vizualizari: 9152
Comentează add

Stela Vidraşcu este preşedinta Asociaţiei pentru Difuzarea Culturii Româneşti din Parets del Vallès (Barcelona) şi a Centrului Cultural Român din Catalonia.

Români în lume: Stela Vidraşcu

alla-stancaru-lunca

Doamna Stela Vidraşcu este preşedinta Asociaţiei pentru Difuzarea Culturii Româneşti din Parets del Vallès (Barcelona) şi a Centrului Cultural Român din Catalonia.

“Acţiunile pe care le facem sunt de promovare a culturii şi tradiţiilor româneşti,”spune doamna Stela Vidrascu.

Am organizat Concursul "Miss Românca din Catalonia"(la care preşedintele juriului a fost primarul din oraş), evenimente de Ziua Copilului, 1 Decembrie, 8 Martie, expoziţii de pictură, promovarea tinerelor talente (teatru, muzică, dans). Participăm la sărbătorile oraşului cu obiceiuri tipice româneşti (muzică, dans, gastronomie), promovarea turismului românesc.

Am prezentat la Barcelona TV pâna în decembrie 2012 ştiri în limba română, despre activităţile comunităţii românilor din Catalonia.

Suntem in contact permanent cu ce se întâmplă în ţară prin canalele televiziunii române şi bineînțeles, Radio România Actualităţi on-line.

Pentru că i-a fost destul de greu acum 20 de ani când a hotarat să ramână acolo împreună cu soţul şi a fost ajutată chiar de localnici, acum încearcă să-i ajute pe alţi români să se integreze, dar să nu uite şi valorile naţionale.

Un interviu cu doamna Stela Vidraşcu la rubrica "Românii în lume" care se difuzează de luni până vineri după ora 11.30 in cadrul emisiunii "România Împreună" între orele 10.00 şi 13.00.

Ascultați RRA pe www.romania-actualități.roEtichete Stela VidraşcuculturăSpaniacarnaval

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live