Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI Marţi, 14 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

28 Ianuarie 2020
Vizualizari: 350
Comentează add

Niciunul dintre românii aflaţi în China, Hong Kong sau Macao nu a cerut asistenţă din partea diplomaţilor ţării noastre.

Risc redus de apariţie a coronavirusului în România

-

     Foto: Arhivă/captură youtube.com 

În privinţa coronavirusului, autorităţile susţin că riscul de apariţie în România este redus.

Eventualele cazuri vor fi preluate de spitalele de boli infecţioase din Iaşi, Timişoara, Constanţa, Cluj, iar în Bucureşti - de spitalul "Victor Babeş" şi Institutul "Matei Balş". La această din urmă unitate sanitară a ajuns ieri, de la Bacău, un student întors din China, care avea context epidemiologic înalt susceptibil.

Cu puţin timp în urmă, medicul epidemiolog al institutului a spus că nu sunt simptome de coronavirus, după cum a transmis corespondentul RRA, Gabriel Pop.

Astăzi, vor ajunge în Capitală, de la Beijing, cei 25 de membri ai unui grup folcloric din Mioveni, Judeţul Argeş, dar până în prezent niciunul nu a acuzat probleme de sănătate.

Alţi trei români sunt în regiunea Hubei din centrul Chinei; ei au cotactat ambasada României doar pentru a-şi înregistra prezenţa în regiune. Niciunul dintre românii aflaţi în China, Hong Kong sau Macao nu a cerut asistenţă din partea diplomaţilor ţării noastre.


Etichete coronaviruschinaromânia

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live