Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE (Continuare) Duminică, 07 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radu Dobriţoiu

12 Aprilie 2019
Vizualizari: 263
Comentează add

Comisarul european pentru politica regională, Corina Creţu, consideră că România poate face mai mult în privinţa accesării fondurilor europene.

Reuniunea miniştrilor responsabili cu gestionarea fondurilor europene

radu-dobritoiu

Comisarul european pentru politica regională, Corina Creţu, consideră că România poate face mai mult în privinţa accesării fondurilor europene, în special în ceea ce priveşte proiectele de infrastructură mare. Declaraţia a fost făcută cu prilejul reuniunii informale, de la Bucureşti, a miniştrilor din statele membre ale Uniunii, responsabili cu gestionarea fondurilor europene.

Corina Creţu la RRA: Am aprobat toate proiectele care au fost depuse de Guvernul României. Aşteptăm proiecte noi. Mai avem în analiză trei proiecte de apă şi canalizare pentru câteva judeţe. Deci, nu autostrăzi, spitalele nu au fost depuse. Cred că se putea face mai mult. Mai sunt bani de accesat.

Realizator RRA: La aceeaşi reuniune, ministrul român al fondurilor europene, Rovana Plumb, a precizat că România a beneficiat de pe urma apartenenţei la UE şi că speră ca şi pe viitor să se poată vorbi de o eficientă absorbţie a fondurilor structurale şi de coeziune.

Rovana Plumb la RRA: Relaţia cu Comisia Europeană este una normală, bazată pe dialog, un dialog eficient, o cooperare şi o colaborare în aşa fel încât banii pe care România îi merită, banii europeni, să poată să ajungă în ţară şi să finanţeze obiectivele de investiţii care să conducă la dezvoltarea României.
 


Etichete Rovana PlumbUE mediuFonduri europene Romania

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live