Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE(Continuare) Duminică, 31 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

23 Martie 2020
Vizualizari: 2213
Comentează add

Pe străzile din București au fost oprite deja în trafic sute de mașini, iar șoferii care nu aveau documentele necesare au fost amendați. Și pietonii au fost legitimați.

Restricțiile ptr ieșirea din casă noaptea în vigoare-amenzi și de 5ooo lei

radiojurnal

  Foto: MApN.

Măsurile pentru restricționarea circulației persoanelor pe timp de noapte au intrat în vigoare în urmă cu circa 2 ore fiind obligatorii, față de cele din timpul zilei, care au titlul de recomandare. 

Reporterul RRA, Alex Buzică, a transmis că pe străzile din București au fost oprite deja în trafic sute de mașini, iar șoferii care nu aveau asupra lor legitimația de serviciu, declarațiile de la angajator, sau cele pe proprie răspundere, au primit amenzi contravenționale.

Alex Buzică: Sunt desfășurate în întreg Bucureștiul și la nivel național controale ale Poliției Române. Se face apel la cetățeni din partea Poliției și a Jandarmeriei pentru respectarea prevederilor Ordonanței Militare nr 2,  inclusiv la înterdicția de formare a unui grup mai mare de 3 persoane pentru deplasări în spațiul public. În sectorul 5 a fost o amplă acțiune a poliției, acolo unde ofițerii i-au legitimat atât pe cetățenii pietoni, cât și pe conducătorii auto. Atenție! Cei care ies din casă după orele 22.oo, indiferent dacă sunt pietoni sau conducători auto, riscă amenzi de la 100 până la 5000 de lei. 

 


Etichete ordonanța militarăamenzipandemiecovid-19

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live