Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Joi, 02 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România Actualităţi

2 Mai 2021
Vizualizari: 439
Comentează add

Sălile de spectacol și restaurantele din București se vor redeschide de luni, dar la capacitate redusă.

Restricțiile Covid-19 din București se relaxează de luni

radio-romania-actualitati

Foto: Arhivă/ Ionuț Iamandi

Sălile de spectacol și restaurantele din București se vor redeschide de mâine, dar la capacitate redusă - a anunțat prefectul capitalei, Alin Stoica.

Decizia a fost luată în ședința de astăzi a Comitetului Municipal pentru Situații de Urgență, după ce timp de trei zile la rând, rata de incidență cumulată a cazurilor de COVID, calculată la 14 zile, a fost sub nivelul de 3 la mia de locuitori.


Alin Stoica: Astăzi incidența este 2,62. Poate fi permisă funcționarea sălilor de spectacol și restaurantelor la interior, cu 30% din capacitate. Aceste măsuri vor intra în vigoare, începând de mâine. Toți operatorii economici, inclusiv sălile de spectacol și restaurantele, vor avea programul până la orele 21:00 și se menține desigur restricția de circulație în afara locuințelor după ora 22:00. Următorul prag, stabilit de experții epidemiologi, este de 1,5 la mie și acolo vor interveni o serie de relaxări, așa cum sunt deja prevăzute în legislație. De exemplu sălile de spectacol și restaurantele vor putea funcționa la o capacitate de 50% și vor putea fi permise de exemplu evenimente în aer liber cu maxim 300 de participanți, gen concerte.


Etichete bucurestirestrictiisala de spectacolrestaurante,(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live