Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Probleme la zi Marţi, 09 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Lancuzov

12 Ianuarie 2021
Vizualizari: 150
Comentează add

După prima ninsoare din acest an, segmentul Fundulea -Brănești de pe A 2 - Autostrada Soarelui s-a umplut de gropi iar drumarii anunță restricții de circulație.

Restricții pentru reparații în regim de urgență pe Autostrada Soarelui

alex-lancuzov

 Autostrada Soarelui, la km 19 înspre Fundulea (februarie 2015). Foto: Alex Lancuzov.

După prima ninsoare din acest an, segmentul Fundulea -Brănești de pe A 2 - Autostrada Soarelui s-a umplut de gropi iar drumarii anunță restricții de circulație pentru reparații în regim de urgență.
Astfel, pe sensul spre București între kilometrii 32 și 27, prima bandă unde sunt gropi late și adânci a fost închisă iar șoferii sunt deviați pe banda a doua cu limitare de viteză 80 km/h. pentru a permite lucrările de plombare. Au fost și cazuri de mașini avariate din cauza gropilor cu șoferi care au făcut pană, au strâmbat roțile sau au scăpat doar cu capace sărite...
 
Pe Autostrada Soarelui între București și Fundulea sensul spre Litoral este complet asfaltat -însă- pe Calea 2 dinspre Constanța către București, lângă Fundulea și București, din cei 24 de kilometri -10 au rămas cu plăci de beton, lucrările de reparații și asfaltare urmând să fie reluate la sfârșitul lunii februarie. 
 
(PH)

Etichete autostrada soareluiA2restrictiireparatiigropi(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live