Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Miercuri, 28 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

24 Noiembrie 2017
Vizualizari: 720
Comentează add

Protocol de colaborare pentru reintegrarea celor eliberaţi condiţionat semnat între ministrul Justiţiei de la Chişinău, Vladimir Cebotari, şi Tudorel Toader.

Republica Moldova se bazează pe România în drumul către UE

radiojurnal

Ministrul Justiţiei în Guvernul Republicii Moldova, Vladimir Cebotari.          Foto: http://www.gov.md/ro/ministrul-justitiei. 

Ministrul justiţiei din Republica Moldova, Vladimir Cebotari, a declarat la Bucureşti că ţara sa se bazează pe România în drumul spre Uniunea Europeană. El a mai precizat că îngrijorarea faţă de corupţia la nivel înalt în rândul cetăţenilor moldoveni a scăzut faţă de anii anteriori, potrivit unui studiu sociologic.

Acest lucru înseamnă că procesul de combatere a corupţiei este eficient, a apreciat Vladimir Cebotari. 

"În acest guvern am avut miniştri care au fost anchetaţi, investigaţi, care au avut învinuirile înaintate de procurori. La unii din ei deja dosarul s-a şi terminat în instanţă de judecată cu decizii definitive. Persoanele şi-au recunoscut vina. Alte dosare sunt în curs. Avem viceminiştri, avem un număr impunător de înalţi oficiali, conducători de întreprinderi de stat sau directori de agenţii şi alte instituţii. Şirul persoanelor cu funcţie de demnitate publică est foarte extins şi aceasta doar într-un an şi jumătate, lucru care a descurajat corupţia la nivel înalt în Republica Moldova", sus'ine ministrul justi'iei din Republica Moldova, Vladimir Cebotari.

Vladimir Cebotari şi omologul său român Tudorel Toader au semnat un protocol de colaborare pentru reintegrarea în societate a celor care au fost eliberaţi condiţionat.


Etichete Vladimir CebotariTudorel Toadercorupţiejustiţieinstanţe

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live