Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICA NOASTRA Vineri, 27 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radu Dobriţoiu

22 Noiembrie 2017
Vizualizari: 1200
Comentează add

La parada organizată în Bucureşti vor participa 3.500 de militari cu peste 350 de mijloace tehnice, din care aproximativ 50 de aeronave.

Repetiţii pentru parada organizată de MApN pentru Ziua Naţională Repetiţii pentru parada organizată de MApN pentru Ziua Naţională - Conține video

radu-dobritoiu

 

Aproximativ 3.500 de militari şi specialişti din Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne și Serviciul Român de Informaţii, cu peste 350 de mijloace tehnice, din care circa 50 de aeronave, şi militari din mai multe ţări aliate sau partenere vor participa vineri, 1 Decembrie, începând cu ora 11.00, la Parada militară organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României, în Piaţa Arcul de Triumf din Bucureşti. 

Parada militară de Ziua Naţională din Bucureşti se anunţă una spectaculoasă. Ministerul Apărării Naţionale a început repetiţiile pentru defilare cu militarii români. În două zile o să se se alăture pregătirii paradei şi cei 300 de miliitari străini care vor sosi din Bulgaria, Canada, Franța, Germania, Grecia, Italia, Polonia, Portugalia, Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, Republica Moldova, Slovacia, SUA, Turcia și Ucraina.

 

Comandantul paradei, locţiitorul şefului SMAp, general-locotenent Adrian Tonea:

 

"Pentru prima dată participă la parada militară un detaşament de aeronave al forţelor aeriene canadiene F18. De asemenea, un detaşament de transportoare blindate Patria, al Poloniei şi o serie de autospeciale de transport, evacuare tehnică a forţelor terestre şi, nu în ultimul rând, câteva elemente noi de tehnică de cercetare şi intervenţie nucleară, biologică şi chimică".

 
 

 

Sâmbătă de la ora 10.00, în Piaţa Arcul de Triumf, va avea loc repetiţia generală pentru defilarea de 1 Decembrie. În cazul în care vremea va fi nefavorabilă, antrenamentul va avea loc duminică, 26 noiembrie, de la aceeași oră. 


Etichete Repetitie paradaDefilare 1 Decembrieparada Ziua nationala

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live