Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE (Continuare) Sâmbătă, 16 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sorin Cealera, Constanța

13 August 2020
Vizualizari: 336
Comentează add

Repetiții pentru ceremonia dedicată Zilei Marinei Române

sorin-cealera-constanta

 Foto: Facebook.com/mapn.ro/.

În Portul Militar Constanța au avut loc repetiții, în această dimineață, pentru ceremonia de sâmbătă, 15 august, dedicată Zilei Marinei Române.
 
Defilarea navelor militare pe mare va putea fi urmărită live pe Facebook, dar și de pe plajele din Constanța, Mamaia și Năvodari. Sorin Cealera relatează.
 
Reporter: Pentru a preîntâmpina adunarea unor mase mari de oameni, sâmbătă nu vor fi organizate activitățile tradiționale pentru sărbătorirea Zilei Marinei Române pe faleza din fața Comandamentului Flotei din Constanța, precum și în alte porturi maritime și fluviale.
 
Col. Corneliu Pavel, purtătorul de cuvânt al Forțelor Navale Române: Astăzi au avut loc repetițiile, în incinta Portului Militar din Constanța, pentru ceremonia planificată sâmbătă, 15 august. Au avut loc secvențele de exerciții demonstrative pe care le-am planificat pe mare, dar de data aceasta departe de ochii publicului, în interiorul Portului Constanța și în zona de larg din raioanele Constanței.
 
Reporter: Sâmbătă, începând cu ora 11:30, defilarea navelor pe mare de la Constanța la Midia va putea fi urmărită de public de pe plajele din Constanța, Mamaia și Năvodari sau de pe faleza din Constanța.
Toate activitățile de la Constanța vor fi prezentate publicului prin intermediul mass media, precum și prin transmisiuni în direct pe pagina de Facebook a Forțelor Navale Române.

Etichete Ziua Marinei Române(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live