Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: INTERNET CAFÉ Sâmbătă, 24 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Iulian Olescu

11 Aprilie 2017
Vizualizari: 583
Comentează add

Relaţia la ghişeu a autorităţilor statului cu cetăţenii şi cu oamenii de afaceri este în continuare deficitară, spune ministrul pentru mediul de afaceri, Alexandru Petrescu.

Relaţia la ghişeu a autorităţilor cu cetăţenii, "la nivelul anilor '90"

iulian-olescu

Foto: Arhivă.

Relaţia la ghişeu a autorităţilor statului cu cetăţenii şi cu oamenii de afaceri este în continuare deficitară.

Aceasta este una din componentele cu impact direct asupra mediului de afaceri, după cum a declarat astăzi ministrul de resort, Alexandru Petrescu.

Dacă în privinţa celorlalte aspecte, precum legislaţia şi controlul, lucrurile au făcut progrese în privinţa activităţii de la ghişeu, situaţia a rămas la nivelul anilor 90.

Alexandru Petrescu: În continuare, lucrurile se întâmplă aşa cum se întâmplau şi în '92, şi în '94 şi în '96. Dacă în continuare va cere ştampilă, să fie o abatere disciplinară acolo. Ţi se cer copii legalizate când nu e cazul s-o facă, te trimit după /.../ la un copiator, ţi se cer documente ştampilate când nu este cazul s-o facă, le pot găsi şi confrunta electronic; dar în continuare, între ce se întâmplă în lege şi eforturile care s-au făcut, indiferent de administraţie, de a o simplifica, mai mult sau mai puţin relevante, la ghişeu, în esenţă, lucrurile nu s-au schimbat.

Ministrul pentru mediul de afaceri a mai precizat că, în urmă cu două săptămâni, a fost introdus un memorandum de debirocratizare, care va reprezenta o radiografie a interacţiunii oamenilor de afaceri cu ceea ce înseamnă "ghişeul", ne-a transmis reporterul nostru Iulian Olescu.


Etichete ghiseucetatenioameni de afacerirelatie deficitaraministrul alexandru petrescu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live