Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ Vineri, 04 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Michaela Lambrinidou

29 Iunie 2020
Vizualizari: 324
Comentează add

Turiștii care se duc în Grecia, începând de miercuri, sunt obligați să completeze un chestionar online, cu 48 de ore înainte de sosire, și să obțină un cod.

Reguli de călătorie pentru turiștii care vin în Grecia

michaela-lambrinidou

Foto: Arhiva/RRA.

Turiștii care se duc în Grecia, începând de miercuri, sunt obligați să completeze un chestionar online, cu 48 de ore înainte de sosire, și să obțină un cod.

Guvernul grec a stabilit modul în care țara îi va întâmpina pe călători.

Va efectua screeningul de diagnosticare necesar, asigurându-le un sejur fără riscuri în pandemie. O corepondență de la  Michaela Lambrinidou.


Reporter: De la 1 iulie, toți cei care urmează să vină în Grecia trebuie să completeze un chestionar online, cu 48 de ore înainte de a ajunge pe teritoriul elen. Chestionarul poate fi găsit pe portalul travel.gov.gr și trebuie completat.

Se mai numește și formular de localizare a pasagerilor, fiind un element cheie pentru planificare a sejurului. Toți călătorii sunt obligați să-l completeze furnizând informații detailate despre punctul de plecare, durata sejurului anterior în alte țări și adresa șederii lor în Grecia.

Pașaportul și controlul vamal odată efectuate se verifică codul de răspuns rapid QR sau Quick Response pe ecranul telefonului mobil sau  pe formularul tipărit cu codul QR.

În funcție de codul acestora, persoanele care intră pe teritoriul elen sunt direcționate de către personalul de securitate fie către zona de screening, fie își vor continua călătoria până la destinația finală din țară, primind instrucțiuni de la personalul de frontieră cu privire la acțiunile necesare în cazul în care apar simptome și trebuie să contacteze imediat serviciile sanitare ale Organizației Naționale de Sănătate Publică, EODY.

(RS)


Etichete reguli de clalatoriegrecia(RS)coronavirusturism

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live